Het proces
Het gehele proces gebeurt onder strenge hygiënische omstandigheden met een temperatuur onder de 4 graad Celcius gedurende het hele proces.
Kwaliteit
Onze verwerkingsfabrieken werken uitsluitend volgens HACCP richtlijnen. Een gediplomeerde kwaliteitsbewaker test elke vis op Histamine en andere gezondheidsaspecten volgens Japanse standaarden.
De aanvoer van vis
Wij bestellen onze vis bij geregistreerde agenten en bedrijven die hun eigen boten gebruiken voor de visvangst. De vis wordt volgens de reglementen getransporteerd in koelwagen. Alleen de toegestane kwaliteit van de vangst wordt verwerkt. Elke boot krijgt zijn afzonderlijke instructies van de afnemer voor zijn vangst. Er worden regelmatig controles uitgevoerd door vertegenwoordigers op de vissersboten om op de hygiëne en werkwijze toe te zien.
Verpakking
Filets en "Loins" worden vacuum verpakt in plastic zakken. De binnenkant van de kartonnendoos waarin de zakken worden verpakt, is geissoleerd met Polystyreen en interne plastic banden. Daarna wordt alles opgeslagen in de koelruimte. Voor de export wordt droog of nat ijs in de dozen geplaats. Deze wordt afgesloten met tape. Alle producten worden in koelwagens getransporteerd naar de luchthaven waarna het gekoeld als luchtvracht wordt verscheept.
Houdbaarheidsduur
Tien tot vijftien dagen inclusief productie datum