Het proces

Het gehele proces gebeurt onder strenge hygiënische omstandigheden met een temperatuur onder de 4 graad Celcius gedurende het hele proces.

Kwaliteit

Onze verwerkingsfabrieken werken uitsluitend volgens HACCP richtlijnen. Een gediplomeerde kwaliteitsbewaker test elke vis op Histamine en andere gezondheidsaspecten volgens Japanse standaarden.

De aanvoer van vis

Wij bestellen onze vis bij geregistreerde agenten en bedrijven die hun eigen boten gebruiken voor de visvangst. De vis wordt volgens de reglementen getransporteerd in koelwagen. Alleen de toegestane kwaliteit van de vangst wordt verwerkt. Elke boot krijgt zijn afzonderlijke instructies van de afnemer voor zijn vangst. Er worden regelmatig controles uitgevoerd door vertegenwoordigers op de vissersboten om op de hygiëne en werkwijze toe te zien.

Verpakking

Filets en "Loins" worden vacuum verpakt in plastic zakken. De binnenkant van de kartonnendoos waarin de zakken worden verpakt, is geissoleerd met Polystyreen en interne plastic banden. Daarna wordt alles opgeslagen in de koelruimte. Voor de export wordt droog of nat ijs in de dozen geplaats. Deze wordt afgesloten met tape. Alle producten worden in koelwagens getransporteerd naar de luchthaven waarna het gekoeld als luchtvracht wordt verscheept.

Houdbaarheidsduur

Tien tot vijftien dagen inclusief productie datum

HET PROCES
Snijproces in stukken Snijproces in 'Loins'
Snijproces in stukken Snijproces in "Loins"
Kwaliteitscontrole Vacuum verpakking
Kwaliteitscontrole Vacuum verpakking
Opslag in de koelruimte Transport
Opslag in de koelruimte Transport